Вратарят на Манчестър Сити Джо Харт призова за по-реалистични оценки относно представянето на отбора при успеха с 2:1 над Борусия Мьонхенгладбах в Шампионската лига. Английският национал е категоричен, че отбърт все още е далеч от най-доброто си лице и е нужна работа, за да се отстранят слабостите в играта.

Англичаните записаха първите си три точки в група D, които им отреждат третото място към момента. Те обаче едва ли щяха да бъдат факт без намесите на Харт, който преди почивката отрази и изстрел от дузпа на Рафаел.

„Постигнахме победата по трудния начин, нашите фенове са нясно, че в момента нещата стоят така. Не бяхме достатъчно добри. Дадохме на противника прекалено много шансове“, каза Харт.

„Победата бе важна и ние трябва да играем по-добре, но дори при толкова лоша продукция, която показахме, пак заслужавахме да спечелим. Длъжни сме да се върнем към формата си от първите 5 мача от Висшата лига, в които бяхме по-балансиран отбор. Сега мисля, че балансът ни се губи.“

„Сезонът е дълъг и преминава през различни етапи. Дано срещу Нюкасъл през уикенда да бъдем доста по-добри“, коментира Харт.