Българският национал в редиците на ЦСКА Москва Георги Миланов демонстрира самочувствие в навечерието на големия сблъсък с Рома в Шампионската лига. Според полузащитника, неговият тим е фаворит срещу италианския вицешампион. 

Причината за този оптимизъм на бившия играч на Литекс е отсъствието на основния играч на "джалоросите" Даниеле де Роси. Вторият капитан на "вълците" е наказан, но всички останали звезди ще са на линия. 

"Настроени сме за битка. Рома винаги може да извади боеспособен състав от огромно качество. И все пак ние сме леките фаворити в този мач, защото те ще са без Даниеле де Роси, което е предимство за нас."

"Никога не съм играл в Рим, но съм бил в града. Знам също така, че ще имаме поне 1000 фенове по трибуните в "Олимпико". Дано успеят да ни подкрепят по най-добрия възможен начин", сподели Миланов. 

Московчани са смятани за абсолютния аутсайдер в групата още с Байерн и Манчестър Сити. Въпреки това Георги Миланов и компания не се предават предварително и смятат да вземат колкото се може повече точки.