Феновете на Байерн Мюнхен обмислят бойкот за първите пет минути на мача с Арсенал от Шампионската лига другата седмица. Двата тима се срещат в Лондон, а германските привърженици ще изразят недоволството си от високите цени на билетите. 

Те ще трябва да платят по над 100 евро за пропуск за сектора с гостуващи фенове на "Емирейтс". Според тях, цените на билетите из цяла Европа са ненормално високи и това пречи на по-бедните фенове на футбола да ходят по мачове. 

"Обмисляме варианта да не влезем в първите пет минути на мача с Арсенал, за да покажем как ще изглежда бъдещето на футбола при тези цени. А именно - трибуните ще са празни, няма да има фенски песни, а емоциите ще са нулеви."

"През останалите 85 минути искаме да покажем алтернативата и колко фундаментално важна е фенската култура за футбола. И тези наши действия не са продиктувани от цените само на този мач, а като цяло в Европа."

"През този сезон в Шампионската лига имахме гостуване в Гърция, за което плащахме по 50 евро, а в Загреб ще плащаме по 40 евро. А и в някои страни, както е в Хърватия, специално увеличиха цените 10 пъти заради нашия мач", заявиха от групата "Фенове на Байерн по света".