Германският таблоид „Билд“ излезе с разкритие, че часове след равенството 2:2 между Ювентус и Байерн Мюнхен в Торино халфът на баварците – и бивш играч на „бианконерите“ - Артуро Видал е напуснал посред нощ хотела на тима си.

Изданието съобщава, че в 2,25 часа през нощта (местно време – б.р.) чилиецът е излязъл навън облечен с тренировъчно долнище и суичър, с който е опитал да прикри самоличността си. На всичкото отгоре той е бил в компанията на двама гардове.

Ако новината се потвърди, това няма да е първият път, в който опорния халф нарушава дисциплината в отбора. През януари „Билд“ излезе с шокираща информация, че Видал се е появил на тренировка в нетрезво състояние. Впоследствие Байерн и играчът публично отрекоха за подобна случка, като последният дори обяви, че ще съди журналиста, стоящ зад информацията.

Томас Мюлер: Пробват да дестабилизират Байерн

Истината обаче е, че това далеч не е първото провинение от този род за футболиста. В Италия все още се говори, че до летния трансфер на Видал в Байерн се е стигнало заради серията пиянски инциденти, в които той се замеси.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS