Байерн Мюнхен разгроми Арсенал с 5:1 в мач от група F на Шампионската лига. Левандовски откри резултата в 10-ата минута, Томас Мюлер удвои в 29-ата минута, а Алаба направи резултата класически в 44-ата минута. Робен добави 4-ия гол в 55-ата минута, а с великолепно попадение Жиру реализира почетното попадение за гостите. Мюлер оформи крайния резултат в 89-ата минута на срещата.

Още в 10-ата минута баварският колос откри резултата. Тиаго намери по великолепен начин Левандовски и той матира Чех за 1:0. Две минути по-късно попадение на Месут Йозил за Арсенал беше отменено поради игра с ръка на футболиста на гостите.

Коман и Левандовски пробваха рефлекса на Чех, но вратарят на Арсенал се справи със ситуациите.

В 29-ата минута Томас Мюлер удвои преднината на домакините. В 41-ата минута Чех отби удар на Мюлер. Две минути по-късно упражнението се повтори, а този път ударът на Мюлер беше пратен под гредата, но отново вратарят се справи.

Чех капитулира в 44-ата минута, след като Алаба направи на пух и прах отбраната на английския отбор и наказа Чех за 3:0.

През втората част Байерн направи резултата 4:0. Робен засече центриране отляво и с удар от малкия пеналт матира Чех след асистенция на Алаба.

Гостите отвърнаха с неточен удар на Начо Монреал в 61-ата минута, но все пак стигнаха до попадение в 69-ата минута, когато Жиру овладя топката, завъртя се и със странична ножица намали резултата.

В 73-ата минута Чех парира удар на Робен. Десет минути по-късно отново шансът беше на страната на Робен, но той пропусна целта.

В последните минути гостите заиграха по-добре, но и домакините се отпуснаха, а това отвори играта на Арсенал.

Мюлер успя да реализира и втория си гол в тази среща. В 89-ата минута той се възползва от пас на Коста и с удар от 20 метра не остави шансове на Чех, пращайки топката във вратарския ъгъл.

В крайна сметка след успеха с 5:1 Байерн Мюнхен е лидер в групата с актив от 9 точки, а Арсенал е на третата позиция с едва 3 точки спечелени точно срещу Байерн.

В друга среща от тази група Олимпиакос победи Динамо Загреб с 2:1 и зае второто място. Домакините от Гърция трябваше да наваксват изоставане от 0:1, след като Ходжич откри резултата в 21-ата минута. Фортунис пропусна дузпа в 54-ата минута, но Пардо изравни в 65-ата минута, а отново той реализира в 90-ата минута и донесе успеха на домакините. Гостите доиграха двубоя с човек по-малко, след като Пиварич беше изгонен в 79-ата минута на двубоя.

Така Олимпиакос е втори с 9 точки, а Динамо Загреб е с 3 точки на 4-ото място.