Венцислав Христов отново не игра, а Скендербеу записа второ поражение в груповата фаза на Лига Европа. Албанците отстъпиха с 0:2 при гостуването си на Локомотив Москва в мач от група „Н“ на турнира.

Българинът остана на резервната скамейка и не се появи в игра. Христов не е записал нито минута игра в последните мачове на Скендербеу. 

Доста изненадващо албанците можеха да излязат напред в резултата още в 18-та минута. Пред Хамди Салихи се откри невероятна възможност в 18-та минута, когато той стреля с глава, но право в тялото на вратаря Гийерме, след което топката се върна в нападателя на Скендербеу, който отново стреля, но този път над напречната греда в аут.

Локомотив поведе в резултата в 35-та минута, когато Ренат Йенбайев центрира в наказателното поле на албанците, където Омар Байе Ниасе бе освен непокрит и с глава отблизо вкара във вратата на Шехи.

Скендербеу можеше да изравни резултата в 58-та минута, но Гийерме успя да отрази удара на Хамди Салихи.

Локомотив вкара втори гол в 73-та минута, когато вратарят на Скендербеу Шехи не се разбра с един от защитниците пред себе си, а топката попадна в Александър Самедов, който с удар от дистанция не пропусна да вкара в опразнената врата.

В другия мач от групата Бешикташ завърши 1:1 срещу Спортинг Лисабон.

Класиране в група „Н“:

1. Локомотив Москва 6 точки

2. Бешикташ 4

3. Спортинг Лисабон 1

4. Скендербеу 0