Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино явно няма намерение да вземе толкова насериозно участието на тима в Лига Европа, колкото твърдеше. По-рано днес той обяви, че няма да подценява втория по сила евротурнир. 

Но действията му само няколко часа по-късно подсказаха нещо съвсем различно. Той взе предимно резерви за първия мач в груповата фаза на турнира срещу Партизан в Белград в четвъртък. 

Той остави цели шестима играчи в Лондон, за да ги запази за следващия мач от първенството във Висшата лига с Уест Бромич Албиън в неделя. Това са Юнес Кабул, Емануел Адебайор, Насер Шадли, Муса Дембеле и Дани Роуз, а Кайл Уокър е с травма и няма шанс да играе. 

В групата попаднаха доста млади момчета, а има и двама футболисти, които могат да направят официалния си дебют за "шпорите". Това са вратарят Мишел Ворм и защитникът Федерико Фацио. 

Тотнъм в последните сезони участва редовно в Лига Европа, като мениджърите разчитаха предимно на резервите, които обаче помагаха за лесно преодоляване на груповата фаза.