Спарта Прага изпусна да победи Наполи и да си осигури място в елиминациите на Лига Европа. Двата отбора завършиха 0:0, а в другия мач от група I, Йънг Бойс свърши своята работа като гост на Слован Братислава, и победи с 3:1.

По този начин ситуацията в групата остана завързана преди последния кръг. Спарта е с 10 точки, толкова има и Наполи, а Йънг Бойс е с девет.

Наполи обаче има доста повече полза от Спарта от спечелената точка.

С нея поне на практика италианците се класираха, тъй като в последния мач са домакини на Слован, докато Спарта и Йънг Бойс играят помежду си.

Наполи има предимство в преките мачове и с двата тима, така че дори да загуби у дома на 11 декември, няма как да отпадне.

Вратарят на Наполи Рафаел имаше доста работа през първото полувреме, когато отрази удари на Давид Лафата, и Жозеф Хусбауер. Хусбауер нацели и греда, а

Раул Албиол изчисти от голлинията малко по-късно, за да спаси мрежата на Наполи.

Второто полувреме бе малко по-равностойно, но гостите нямаха почти никакви възможности да реализират.

В 76-та минута Спарта пропусна отново, като удар на Марек Матейовски бе отклонен от Джандоменико Место, и се отби в гредата, благодарение и на докосването на Рафаел.

Централният защитник на Наполи Калиду Кулибали пропиля най-чистото положение за своите, след силна комбинация с Марек Хамшик, но ударът му мина встрани от вратата. Хамшик също имаше една възможност в края, но ударът му с глава прелетя покрай гредата.

Слован Братислава вкара първия си гол в надпреварата, при 1:3 срещу Йънг Бойс. Сейдуба Сума бе негов автор в 11-та минута. Гийом Оарау, и Юя Кубо на два пъти бяха точни за Йънг Бойс.

В последните срещи играят Йънг Бойс-Спарта, Наполи-Слован.