Севиля стигна до драматично 2:2 при гостуването на Риека в мача от група „G“ на Лига Европа. Испанският отбор изоставаше в резултата и бе с човек по-малко, когато отбеляза изравнителен гол в добавеното време на срещата чрез Стефан Мбиа.

Севиля започна силно мача и в 5-та минута Коке стреля опасно, но Варгич спаси. Минута по-късно Рейес стреля с глава, но Варгич отново спаси.

Испанският отбор продължи да доминира и в 9-та минута Краховяк стреля, но Варгич отново демонстрира добър рефлекс и изби топката в корнер.

Севиля поведе в резултата в 26-та минута. След грешка на Томечак топката стигна до Яго Аспас, който не сбърка и вкара във вратата на Варгич.

Севиля остана с човек по-малко на терена, след като Тимотей Колоджейчак бе изгонен с директен червен картон в 52-та минута заради нарушение срещу Крамарик в наказателното поле на испанците. Наказателният удар бе реализиран от Крамарик в 53-та минута.

Риека бързо можеше да обърне развоя на срещата, но след ударан а Югович в 56-та минута топката премина на сантиметри над напречната греда и излезе в аут.

Хърватите все пак поведоха в резултата в 67-та минута, когато Крамарик подаде към Квржич, който финтира Карисо и изпрати топката във вратата на Бето.

Севиля успя да стигне по драматичен начин до изравнителен гол в добавеното време на срещата. Беноа Тремулинас центрира в наказателното поле на Риека, след което Стефан Мбиа засече топката с глава и я изпрати във вратата на безпомощния Варгич.

Така Севиля стигна до важна точка при гостуването на Риека с човек по-малко.

В другия мач от групата Фейенорд победи с 2:1 като домакин Стандарт Лиеж.

Севиля има 4 точки, Стандарт Лиеж и Фейенорд са с по 3, а Риека е с 1.