Феновете на Тотнъм, които снощи нахлуха на терена на „Уайт Харт Лейн” по време на двубоя от Лига Европа срещу Партизан, побързаха да се похвалят в социалните мрежи. От заснетото видео става ясно, че „атаката” е била предварително подготвена и обмислена до последния детайл.

Става дума за „Предизвикателството нахлуване на терена”, организирано от групата Trollstation. Целта на тримата зевзеци Нейтън, Гомес и Джарвис, е била да останат на терена възможно най-дълго време.

Без съмнение Нейтън, който нахлу на терена първи, печели състезанието. Въпреки наднорменото си тегло, той успя да пробяга повече разстояние от това, което някои звезди на Тотнъм пробягаха за цял мач. Представянето на другите двама в предизвикателството не бе толкова впечатляващо, но все пак си заслужиха овациите на публиката и може би скоро ще поискат реванш на някой друг стадион на Острова.

Заради изпълненията на тримата снощи, делегатът на двубоя дори заплаши, че може да прекрати срещата. Без съмнение е обаче, че домакините от Тотнъм ще понесат сериозни санкции.