Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп за пореден път демонстрира духовитостта си преди реванша с Манчестър Юнайтед от осминафиналите в Лига Европа. Тимът му взе първия мач с 2:0 и е големият фаворит, но той не се успокоява предварително. 

"Не е перфектен този резултат. Ако бяхме били с 5:0 или 6:0, тогава щеше да е идеално. Така че няма да има никаква почивка в четвъртък. Излизаме за здрава битка, а аз нямам никакъв проблем с това", сподели Клоп на пресконференцията. 

Тимът му проведе занимание в Манчестър и от известно време се намира в близкия до Ливърпул град, където ще е и реваншът. Според него, това е нещо напълно нормално, а и полезно за отбора му. 

"Дори и за секунда не съм се замислял за различно решение от това, да прекараме целия тренировъчен период тук в навечерието на мача. Не ме интересува особено, че няма да си спя вкъщи."

"Все пак тук си имам хотел, стаята ми е хубава, леглото е удобно, така че не съм особено притеснен, че не съм си у дома. Даже ми е малко странно, че за мач от евротурнирите пътувахме с влак, а не със самолет."

"Малко ми липсва това, което ми се случваше с другите ми отбори в Европа. Тогава пътувахме предишния ден и вечерта поемах с пълни дробове въздуха на стадиона, на който щяхме да излезем следващата вечер. Сега не е така", сподели Клоп.