Без контузената си суперзвезда Димитър Бербатов ПАОК не успя да се противопостави на Краснодар и загуби с 1:2 в гостуването си в Русия.

Отсъствието на българина се отрази в атакуващата мощ на гръцкия тим, който със загубата до голяма степен сложи край на надеждите си за класиране в елиминационната фаза на турнира.

В основата на успеха за Краснодар пък бе бившият футболист на Левски Жоазиньо, който реализира втория гол за руския тим и бе сред най-добрите за своя отбор.

Надмощието на Краснодар в началните минути доведе до откриване на резултата в 33-ата минута. Ари пое топката и подаде към Одил Ахмедов, който напредна в наказателното поле и върна към бразилеца, топката рикошира, след което Ари с глава реализира за 1:0.

В 67-ата минута Чарлс Каборе стреля мощно от далечно разстояние, топката срещна гредата, след което Карисис направи нарушение в наказателното поле и съдията Арнолд Хънтър посочи бялата точка. Жоазиньо застана зад топката и реализира за 2:0.

ПАОК все пак стигна до почетен гол в добавеното време, след като Стефанос Атанасиадис центрира и намери Роберт Мак, който реализира за крайното 2:1.

В другия мач от групата Борусия Дортмунд победи категорично Габала с 4:0 след голове на Марко Ройс (28'), Пиер-Емерик Обамеянг (45'), автогол на Женьов (67') и попадение на Хенрик Мхитарян.

В класирането Дортмунд е лидер с 10 точки, следван от Краснодар със 7. ПАОК е на трета позиция с 3 точки, а Габала е последен с 1 точка.