Старши треньорът на Астана Станимир Стоилов прекара няколко дни в София, след като първенството в Казахстан бе прекратено заради мачове на националния тим.

Стоилов отскочи и до родния Хасково, за да поуплаши рибата в тамошните водни басейни, а и да се види с най-верните си приятели.

Останалите почивни дни Мъри бе в София при семейството си. Най-много време той отдели на дъщеря си, която преди време изрече прословутата реплика „Тате, нека приказката продължи”. Весела Стоилова изрече тази крилата реплика, когато Левски, начело с баща ѝ правеше по 18 евро мачa на година.

Станимир Стоилов се видя и с приятелите си от спортния отдел на Дарик радио. Той дори си направи снимка с тях и им припомни какви времена за Левски бяха 2006 – 2007 години. Стоилов разказа за сегашния си отбор и показа снимки от град Астана, който изглежда като селище от бъдещето. Треньорът се похвали, че живее на 38 етаж и харесва обстановката в отбора, който ръководи. Той не пожела да коментира сегашното положение в българския футбол, за да не се възползват от евентуалните му думи и да сплитат интриги.

С края на седмицата Стоилов се връща в Казахстан, за да поднови работата си с Астана.