Отборът на ЦСКА Москва, с Георги Миланов в състава си, се наложи с минималното 1:0 над Локомотив Москва в мач от 8-я кръг на руския шампионат. Така „армейците“ затвърдиха доминацията си срещу Локомотив в последните години, който инкасира шеста поредна загуба от ЦСКА.

Българският национал Георги Миланов започна срещата като резерва и се появи на терена в последните двадесетина минути, като взе съществено участие в няколко опасни атаки на „армейците“.

Единственият гол в срещата падна в 33-ата минута, като бе дело на Ахмед Муса. След грешка в отбраната на гостите нападателят получи добър пас от дясно, опита да отправи удар, който обаче бе блокиран, след това пред него се откри пространство и със силен удар откри за 1:0.

При този резултат двата състава се оттеглиха на почивка, а след нея Локомотив опита де се противопостави, като с напредването на времето ставаше все по-активен. Гостите се хвърлиха напред в атака, а така оставиха доста свободни пространства пред влезлия Миланов и компания, но малшансът не позволи на ЦСКА да удвои.

Така резултатът остана непроменен – 1:0 в полза на ЦСКА, като в класирането „армейците“ са на второ място с 18 точки, а Локомотив е 10-и с 9 пункта.