Сръбският защитник Неманя Видич не попадна в групата на Интер за предстоящия мач на "нерадзувите" в Лига Европа. В четвъртък италианците играят с украинския Днипро Днепропетровск в предпоследния си мач от груповата фаза на надпреварата. 

Бранителят е аут заради проблем с коляното. Той го получи по време на последната тренировка на тима в навечерието на мача. Лекарите все още не са категорични, но по всяка вероятност той няма да е на линия за мача с Рома от Серия А през уикенда. 

С проблеми в състава на Роберто Манчини са още Данило д'Амброзио и Ян М'Вила. Те също не попаднаха в разширената група за двубоя, така че специалистът ще трябва да се справя и с тях. 

Добрата новина за него е, че в сметките му се завръща Гари Медел. Той не беше на линия по време на дербито сМилан през уикенда, но причината беше, че е наказан, а няма някакви физически проблеми. 

Интер е с осем точки и е лидер в класирането на своята група в Лига Европа. Победа срещу украинците ще гарантира продължаването на "нерадзурите" за елиминационната фаза.