Чилиецът Артуро Видал заяви, че все не може да повярва, че Ювентус загуби от Атлетико Мадрид в Шампионската лига и че е щастлив от срещата с Франческо Тоти, който вече е бил шампион, когато самият Видал е бил дете.

Ювентус се изправя срещу Рома в неделя в мач от италианското първенство.

„Трябва да ги атакуваме от самото начало и да не позволяваме на Рома да играят в техния стил“, заяви Видал пред Tuttosport.

„Всичко върви добре при мен. Сега има повече напрежение при нас, защото при Ювентус натискът е по-голям, отколкото при останалите отбори. Спечелихме три последователни титли и всеки съперник играе мача на живота си срещу нас. На мен това ми харесва, а това напрежение означава, че сме силни“, коментира още Артуро Видал.

Той се изказа и за легендата на Рома Франческо Тоти. „Тоти вече беше шампион, която бях дете. Той е гениален и ще трябва да бъдем много концентрирани срещу него. Дали аз се виждам да бележа на 38 в Шампионската лига? Това ще е много трудно! При моя стил на игра се изисква много голяма енергия и интензитет, така че не знам, дали ще успея до 38“, сподели Артуро Видал.