Големите отбори в Серия А записаха победи в мачовете си от 5-ия кръг на Серия А. Интер, Рома и Ювентус се справиха с опонентите си. 

Палермо с Ивайло Чочев редиците си постигна успех далеч от дома при гостуването си на Аталанта в Бергамо с 1:0. Българският национал изигра пълни 90 минути.

Ювентус разби у дома Каляри с 4:0 и е на първата позиция в класирането. Головете за успеха на "старата госпожа" реализираха Ругани м 14-ата, Игуаин в 34-ата, Дани Алвеш  в 39-ата и автогол на Чепители в 84-ата минута.

Със същия успех Рома закова Кротоне на Алексндър Тонев, който не беше в групата за двубоя. Головете за "вълците" реализираха Ел Шаарави, Салах, а Дзеко се разписа на два пъти. Римляните заемат 3-ото място с актив от 10 точки.

Интер победи с 2:0 като гост Емполи с попадения на Мауро Икарди в 10-ата и 17-ата минута. След успеха Наполи е на второто място с актив от 11 точки.

Наполи не съумя да изтръгне победата като гост над Дженоа и завърши 0:0.
Верона победи Сасуоло с 2:1, Пескара и Торино не излъчиха победител, завършвайки 0:0, а Удинезе и Фиорентина също не се победиха, завършвайки 2:2.