Легендата на Рома Франческо Тоти все по-често се замисля за бъдещето си след края на своята футболна кариера. Очевидно нападателят е променил донякъде намеренията си, понеже заяви, че вече не изключва вероятността да стане и треньор.

По принцип досега Принца на Рим демонстрираше желание да заеме директорски пост, като такъв му бе предложен в хода на миналия сезон. Тогава обаче ръководството притискаше Тоти да прекрати кариера, докато 39-годишният нападател все още искаше да се изявява на терена. В крайна сметка се постигна консенсус за удължване договора му с още 12 месеца, като това най-вероятно ще е последният сезон на легендата като активен футболист.

„Преди казвах, че се виждам само в ролята на директор, но когато дойде моментът да се оттеглиш, нещо в главата ти прещраква. Тогава разбираш колко трудно ще ти е да се лишиш от усещането на топката в краката си“, обясни Тоти.

„По тази причина не изключвам бъдещ опит като треньор. Ако много от моите бивши съотборници поемат по този път, значи и аз мога“, добави Принца на Рим.