Наставникът на Милан Синиша Михайлович е все по-близо до изхода на "Сан Сиро". При това, намекът за освобождаването му този път дойде не от кого да е, а от собственика на "росонерите" Силвио Берлускони. 

Бившият премиер на Италия е останал разочарован от играта в дербито с Интер за трофея "Луиджи Берлускони". В този мач "червено-черните" паднаха с 0:1, а като цяло представянето им от началото на сезона е под всякаква критика. И това може да изчерпа доверието на милиардера. 

"Няма какво да кажа за този мач, приех поражението много тежко. Естествено, че исках да спечелим, но за сметка на това се представихме ужасно грозно. Сега ме питате какво ще е бъдещето на Михайлович - кой знае..."

"Нормално е да съм ядосан, все пак този трофей е на името на баща ми. Сега няма да говоря, защото ще издам неща от кухнята. Загубилият трябва да мълчи и това ще сторя аз сега", сподели Берлускони. 

Сръбският специалист има два мача, за да запази поста си. Но в Италия са убедени, че още в началото на ноември Милан ще има нов наставник, а Михайлович ще бъде уволнен след неповече от една седмица.