Наставникът на Интер Роберто Манчини заяви, че по никакъв начин не се смущава от предстоящата визита на Жозе Моуриньо. Португалецът ще изгледа на живо мачът между „нерадзурите“ и Сампдория през уикенда, като със сигурност ще бъде една от атракциите на трибуните.

Естествено, идването на Специалния веднага даде повод на италианските медии да спекулират със съдбата на Манчини, чийто тим в момента не се намира във върхова форма. Интер записа едва две шампионатни победи през календарната 2016 година и логично се свлече до 5-ото място във временното класиране.

„Всеки е добре дошъл“, гласеше коментарът на Манчини. „Масимо Морати покани Моуриньо, а Морати може да прави каквото реши. Това съвсем не е проблем.“

„Намираме се в деликатен момент и сега дори мач срещу младежкия отбор би бил труден. Утре играем срещу борещия се Сампдория и двубоят няма да бъде лесен.“

„Естествено, след загубата от Фиорентина чувствата са трудно разбираеми. Президентът Ерик Тохир ми се стори спокоен и уверен, че може да се преборим за третото място. Помня как, когато бях в Манчестър Сити, успяхме да спечелим много мачове поред. Сега трябва да сторим същото. Двата отбора са твърде различни, като важното е да спечелим своите точки“, добави Манчини.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS