Звездата на Ювентус Пол Погба направи интересно сравнение между периода си в Манчестър Юнайтед и сегашната си положение в италианския шампион. Според французина работната етика при торинци е на много по-високо ниво, отколкото тази на „червените дяволи“.

За никого не е тайна, че тъмнокожият халф не храни най-топли чувства към бившия си тим и легендарния мениджър сър Алекс Фъргюсън, когото вини за факта, че не получи шанс на „Олд Трафорд“. Младокът остави договора му с Юнайтед да изтече през лятото на 2012 година и подписа с Юве като свободен агент, а оттогава досега спечели три титли на Италия, игра финал на Шампионската лига и се утвърди като един от най-добрите в света на своята позиция.

„Хората трябва да разберат, че в Юве нищо не се случва лесно“, коментира Погба пред вестник „Ла Стампа“. „Тук има съвсем различна работна култура в сравнение което и да било друго място. Бил съм в Манчестър Юнайтед и сега времето ми там изглежда като ваканция.“

„Тук се трудим толкова много. Всичките тези титли – ние не ги откраднахме. Те се дължат, че се трудихме от началото до края“, добави Погба.