Лошите новини за феновете на Ювентус валят една след друга в последните дни. След изненадващата оставка на наставника Антонио Конте, който отново превърна "старата госпожа" в хегемон в Италия, сега и двете най-големи звезди са пред трансфер. 

Това са Пол Погба и Артуро Видал, а намек за предстоящите им продажби направи генералният директор Павел Недвед. Легендарният чех призна, че оферти за двамата с достатъчно високи суми няма да бъдат отказани. 

Французинът е трансферна цел на Челси и за лондончани няма да е проблем да извадят толкова, колкото е необходимо, за да го вземат. Чилиецът пък е на крачка от преминаване в Манчестър Юнайтед, като и "червените дяволи" са готови да плащат, колкото трябва. 

"Нашата стратегия е ясна - искаме да запазим водещите си играчи, сред които са Погба и Видал. Не искаме да ги продаваме, но ако дойдат достатъчно солидни оферти за тях, не се знае какво ще стане."

"При всички положения обаче, ние искаме да сме достатъчно конкурентоспособни и в Шампионската лига, и в Серия А. Надяваме се, че няма да продаваме звездите си", сподели Недвед пред "ТутоСпорт".