Франческо Тоти може да навършва 38 години след малко повече от месец, но продължава да е вдъхновението и силата на своя любим Рома. Капитанът на "джалоросите" показа за пореден път невероятните си качества в контролата с австрийските аматьори Елтендорф. 

Той вкара два гола и беше замесен и в още два за успеха с 5:0. Принца на Рим отново показа магическите си докосвания и безспорно беше най-добрият играч на терена в австрийското градче. 

"Вълците" се скъсаха да пропускат още след началото на мача, а първото попадение беше дело на Жервиньо, който засече на празна врата пас на Тоти, който беше заобиколил вратаря и му поднесе гола на тепсия в средата на първата част. 

Малко след това капитанът изпълни перфектно пряк свободен удар и Сейду Кейта тресна горната греда след него. При добавката 19-годишният талант Микеле Зома направи 2:0. 

Тоти се разписа за първи път в мача, за да направи резултата класически, като прецизно копна топката над излезлия да го пресрещне вратар. Почти веднага след това се разписа и за 4:0 след дузпа. 

Единственият гол, в който Тоти нямаше активно участие, беше последният. Тогава Зома вкара за 5:0, след като направи добавка при страхотен изстрел на Марко Бориело, отразено от стража на австрийците.