Звездата на Интер Мауро Икарди надигна завесата над началото на връзката му с Уанда Нара, понастоящем негова съпруга.

Когато двамата се запознаха, тя бе жена на съотборника му Макси Лопес.

В своята автобиография, Икарди разкрива как един iPad е хвърлил искрата между двамата.

Напрежението между Икарди и Макси Лопес години по-късно продължава да съществува, като миналата година Лопес отказа да стисне ръката на съперника, при срещата между Интер и Торино.

"Един ден преди да замина за турне в САЩ, получих съобщение от Уанда. Бях изненадан, защото обикновено общувах с него, а не с нея. Попита ме дали мога да й купя новия модел iPad от САЩ, защото в Италия още го няма. Това ме накара да се замисля, дали Уанда наистина иска таблет, или просто си търси извинение да влезе в контакт с мен," пише в книгата на Икарди.

"Когато се завърнах в Милано, едно от първите неща, които сторих бе да се свържа с Уанда. Трябваше да й дам новия iPad, така че и аз имах перфектно извинение. Разменихме си много съобщения и тогава започнахме да си общуваме много. Тя ми предложи дори да отида с нея и Макси Лопес и Гонзало Бергесио и жена му на почивка в Аеолия. Разбира се, че исках. Бях сам на втория етаж на яхтата, лежах си на дивана и слушах музика, когато Уанда изведнъж се появи зад мен и седна, без никакви притеснения. По това време отношенията й с Макси Лопес вече приключваха," пише още Икарди.