Българинът Ивайло Чочев изигра цял мач за Палермо при гостуването на Интер във 2-я кръг на италианската Серия А, завършило 1:1. И за двата тима точката бе първа в шампионата, след като загубиха първите си мачове в първенството.

Чочев се отличи с не лошо изпълнение на пряс свободен удар в 68-ата минута, но топката мина над вратата на Интер.

Палермо поведе в 48-ата минута с гол на Андреа Рисполи, но домакините от Интер успяха да изравнят в 72-ата минута чрез Мауро Икарди.

Гостите пропуснаха шанс да поведат още в началото, когато Едоардо Голданига не успя да се разпише от близко разстояние в 7-ата минута. В 32-ата Гари Медел опита изстрел за гостите, който обаче бе блокиран, а в 35-ата Миранда стреля опасно с глава, но край вратата на Палермо. Само две минути по-късно домакините имаха още една възможност, но Джейсън Мурило изпрати топката край дясната греда на Палермо.

Интер пропиля нов шанс в 43-ата минута, когато Гари Медел пропусна целта, но за сметка на това в началото на второто полувреме, Андреа Рисполи се разписа за 1:0 за Палемо, оставяйки Самир Ханданович безпомощен.

Домакините вложиха много усилия, за да изранят и успяха в 72-ата минута, когато Мауро Икарди бе точен за 1:1. Икарди наскочи защитата на Палермо и засече топката след пас на Антонио Кандрева. Самият Кандрева можеше да донесе победата на Интер в добавеното време, но стреля край дясната греда на вратата на гостите.