Манчестър Юнайтед се наложи след изпълнение на дузпи над Интер в контролна среща, играна в САЩ, след като в редовното време двата тима не успяха да си вкарат, и завършиха 0:0.

"Червените дяволи", дебютиращи с третия си син екип в тази среща, бяха безгрешни от бялата точка, и вкараха всичките си пет дузпи, докато двама пропуснаха за Интер.

Ман Юнайтед вече има три победи от три мача в САЩ, като две от тях са част от веригата Шампионска купа, и още един успех ще ги прати на финала. Английският гранд играе срещу Реал Мадрид в неделя.

Интер би именно Реал в предишната си контрола, отново решена с дузпи, но този път късметът не бе на страната на нерадзурите.

След като Луис ван Гаал даде повече шанс на младите в предишната проверка, този път съставът му изглеждаше по-стабилно, с четири промени, и още от началото Юнайтед изглеждаше по-опасен.

Самир Ханданавич с мъка спаси удар с глава на Фил Джоунс, а след това Джони Еванс бе спрян в последния момент при меле в наказателното поле на Интер.

Уейн Рууни, Хуан Мата и Дани Уелбек доминираха, но така и не успяха да отбележат.

Уилфрид Заха, който единствен не бе записал нито минута игра до момента, най-после се появи на терена през второто полувреме, и дори можеше да се разпише.

Луис ван Гаал имаше и претенции за дузпа след почивката, заради нарушение срещу Том Клевърли, но реферът бе категоричен, че такава няма.

В заключителните минути, Фреди Гуарин можеше да донесе победата на Интер, но Давид де Хеа улови прекия свободен удар.

При дузпите Ашли Йънг, Хавиер Ернандес, Клевърли, Шинджи Кагава и Флетчър се разписаха за Юнайтед, а Гуарин, МВила и Тайдер бяха точни за Интер, преди Марко Андреоли да нацели греда, и така да подари победата на Манчестър Юн.