Въпреки че отборът му е начело на класирането, наставникът на Интер Роберто Манчини не смята, че е сред фаворитите за титлата. "Нерадзурите" ще посрещнат 2016 г. като лидери, но това не е гаранция за специалиста, че ще запазят тази позиция до края на сезона. 

Според него, към момента са ясни трите фаворита и тимът му не е сред тях. Манчини определи хегемона в последните години Ювентус, както и още Наполи и Фиорентина като "главните заподозряни" за триумф със скудетото. 

"Интер все още трябва да подобри много неща в играта си. Но все пак съм доволен, че започнах подготовката за сезона от юни, а не от ноември, както беше миналата година. Добре се получи, че не играхме в Европа, защото получихме повече време за подготовка."

"Но истината е, че трябва да извървим огромен път, за да се върнем към стандартите на Интер. Затова твърдя, че фаворитите за титлата са Ювентус, Наполи и Фиорентина, но ние няма да се предадем, естествено", сподели Манчини. 

Последният мач за 2015 г. на "нерадзурите" е срещу Лацио. Както и да завърши той, преднината от четири точки пред Наполи и Фиорентина и шест пред Ювентус гарантира, че няма да има смяна на водача до Нова година.