Символът на Рома Франческо Тоти продължава да се бори с контузии. След като миналия сезон прекара по-голямата част от кампанията в лазарета и това за малко да сложи край на кариерата му, сега отново има въпросителни около здравословното му състояние. 

39-годишният ветеран няма да е на линия за мача на неговия тим срещу Каляри от Серия А в неделя вечер. Той има травма в левия глезен и със сигурност няма да попадне в групата на наставника Лучано Спалети. И това не е единственият проблем за специалиста преди този мач. 

Централният защитник Жуан Жезуш също няма да е на линия за битката със сардинците. На последната тренировка на "джалоросите" той отнесе тежък удар в десния крак и в събота ще премине тестове, за да се прецени дали ще е скоро на линия. Но едва ли ще играе с Каляри. 

Очаква се бразилецът да бъде заменен от новото попълнение Томас Вермален. В титулярната единадесеторка място ще намери и халфът Даниеле де Роси, който беше изгонен през седмицата в битката с Порто от Шампионската лига, но сега е реабилитиран и ще е титуляр в този мач.