Капитанът на Рома Франческо Тоти не е отпразнувал особено приятно рождения си ден вчера. В неделя той навърши 39 години, но трябваше да прекара по-голямата част от празника си по болниците за изследвания. 

В събота ветеранът се контузи в мача срещу Карпи и мина редица прегледи, за да се разбере колко време ще отсъства от терените. Следващите десет дни той ще бъде под лекарско наблюдение заради разтежението на бедрото и това определено го е натъжило на рождения му ден. 

"В какво настроение ли съм? Горе-долу, по-скоро "долу". Рожденият ми ден можеше да е доста по-добър, но тези контузии и такива неща са част от футбола и съм свикнал. Искам да се върна на терена възможно най-скоро", сподели Тоти. 

Все пак настроението му е било оправено от многото пожелания от страна на съотборници, ръководители, играчи, фенове, приятели и кой ли още не. Така че не всичко е било "сиво" за Принца на Рим. 

"Благодаря на всички, които се сетиха за мен и ми честитиха и в частен разговор, и в социалните мрежи. Благодаря най-вече на приятелите и близките си, които ми оказват огромна подкрепа в този труден момент. И да не забравя феновете, които продължават да показват страхотна страст и помагат на всички ни", заяви още Тоти.