Киево и Сампдория завършиха 1:1 в мач от 11-ия кръг на италианското първенство. Домакините могат да съжаляват повече, че не стигнаха до крайния успех с оглед представянето на двата отбора в срещата.

„Моряците“ излязоха напред в резултата още в 8-та минута, когато Карбонеро пусна отличен извеждащ пас към Едер, който излезе сам срещу Бидзари и го преодоля за 1:0.

Киево постепенно взе надмощие в срещата и в 25-та минута след удар на Роберто Инглезе топката премина на сантиметри встрани от левия стълб на вратата на Емилиано Вивиано.

Киево успя да изравни резултата в 34-та минута, когато Рикардо Меджорини центрира в наказателното поле на Сампдория, където Роберто Инглезе бе изпуснат. Той успя да си овладее добре топката, след което отблизо разстреля Вивиано за 1:1.

В 66-та минута след центриране от фаул в наказателното поле на Сампдория Фабрицио Качаторе стреля опасно с глава, но неточно в аут.

Едгар Барето можеше да отмъкне трите точки за Сампдория в 81-та минута, но след удара му топката премина встрани от десния стълб на вратата на Бидзари.

Киево можеше да стигне до победата в мача в добавеното време на срещата, когато Никола Ригони отправи много хубав удар, но Емилиано Вивиано направи решаващо спасяване.

Сампдория е на девета позиция с 16 точки, докато Киево заема дванадесето място с 13 точки.