Интер не успя да стигне до победа в Серия А в четвърти пореден мач, и записа 1:1 при гостуването си на Палермо в деветия кръг.

Българският национал Ивайло Чочев бе готов за смяна за последните пет минути от двубоя, но успя да се появи чак в добавеното време, и поигра секунди.

И двата гола паднаха след почивката, и то в рамките на шест минути. Интер доигра мача с 10 души, след втория жълт картон на Джейсон Мурило в 79-та минута.

Палермо спази традицията да не губи от Интер в последните пет години на "Енцо Барбера", и удържа противника.

Домакините бяха по-настоятелният тим в първия половин час, и Самир Ханданович на няколко пъти се намеси решително.

Чак в 38-та  минута Фреди Гуарин се озова на стрелкова позиция, но се засуети и ударът му бе отразен. Гуарин имаше и претенции за дузпа в края на първото полувреме, но те не бяха уважени.

Стефано Сорентино се справи на своята врата в 50-та минута, след удари на Йоветич и Гуарин, а появата на Джонатан Биабиани вдъхнови гостите.

В 60-та минута именно Биабиани асистира на Иван Перишич за откриването на резултата.

Авансът на Интер обаче не се запази дълго, и след статична ситуация Васкес прати топката в куп играчи, и рикошетите позволиха на Джилардино да изравни за 1:1 в 66-та минута.

Заключителният етап от двубоя премина доста интересно, като и двата отбора се отвориха, в желанието си да спечелят.

Сорентино направи страхотно спасяване на удар на Гуарин. Интер остана с човек по-малко след втория жълт картон на Мурило, макар и малко спорен, за нарушение.

Отново Гуарин и Биабиани имаха финални шансове пред вратата на Палермо, но нещата приключиха при 1:1.

Интер поне временно е втори в Серия А, с равни точки - по 18, с Фиорентина, но "виолетовите" играят с третия в класирането Рома в неделя. Палермо е на 11-то място с 11 точки в актива си.