Любопитни имена се забелязват в стартовите състави на Интер и Ювентус преди дербито на Италия от 8-ия кръг на Серия А. Прави впечатление, че и двамата наставници Роберто Манчини и Масимилиано Алегри залагат на доста офанзивни единадесеторки.

„Нерадзурите“ залагат на характерното дотук през сезона 4-3-3. Самир Ханданович застава на вратата, а пред него в защита се нареждат Давиде Сантон, Жоао Миранда, Мурийо и Жуан Жезус, който ще трябва да действа като краен защитник. Тримата полузащитници са Гари Медел, Фелипе Мело и Матео Брозович, докато в атака домакините хвърлят най-доброто. Иван Перишич, Мауро Икарди и Стеван Йоветич ще носят основната заплаха, макар последният да бе под въпрос заради контузията си.

От другата страна Алегри не изневерява на познатото 3-5-2. Андреа Бардзали, Леонардо Бонучи и Джорджо Киелини ще се грижат за сигурността на вратаря Джиджи Буфон. Хуан Куадрадо и Патрис Евра ще сноват по фланговете като халф-бекове, а Сами Кедира, Клаудио Маркизио и Пол Погба ще сменят периодично позициите си в центъра на терена. В атака е най-любопитният избор на Алегри, тъй като Симоне Дзадза е предпочетен за партньор на Алваро Мората.