Треньорът на Милан Филипо Индзаги заяви, че загубата от Ливърпул с 0:2 е била незаслужена. Младият специалист отчете, че неговият тим е показал дух и е реагирал по правилен начин след инкасирането на първия гол.

Снощният мач отбеляза края на катастрофалното участие на „росонерите“ в приятелския турнир Интернешънъл Чемпиънс Къп, където те допуснаха загуби от Манчестър Сити с 1:3 и 0:3 от Олимпиакос.

„Жалко, е че паднахме незаслужено с 0:2, но това беше правилният отговор от страна на отбора, който търсех. Реагирахме добре след първия им гол, доволен съм от момчетата, като не помня нашия вратар да е правил спасяване, докато Симон Миньоле имаше доста работа“, коментира Индзаги, който позабрави за пропуснатата от Рики Ламбърт дузпа в края на първото полувреме.

„През второто полувреме изиграхме 30 минути на много високо ниво, затова вторият гол беше прекалено наказание. Трябва да продължим със същите дух и желание. Мога само да кажа на моите момчета да продължат по същия път. Когато сезонът започне, неговата стойност ще се покаже“, добави Индзаги.