Треньорът на Милан Филипо Индзаги изрази съжаленията си, че неговият тим не е постигнал нещо повече от 1:1 в дербито срещу Интер снощи.

Това беше първият градски сблъсък за Пипо като наставник и очевидно младият специалист искаше да се поздрави с успеха. Голът на Джоел Оби обаче го разочарова.

„Не е приятно да водиш в резултата, да имаш няколко чисти положения и да не победиш. Както и да е, моят отбор даде всичко на терена и мачът беше равностоен, като Интер също се справи добре“, каза Индзаги.

Стефан Ел Шаарави имаше най-добрият шанс да реши всичко след почивката, но излязъл сам срещу вратаря нацели напречната греда.

„Жалко за него, това беше шансът, който решаваше мача. Точно такава е неговата игра, но понякога се случват и такива неща. Знам, защото и аз самият съм пропускал такива положения. Съжалявам, че макар Интер да натискаше – без да окаже някакво влияние върху нас – се разписа след наша грешка. Знаем, че трябва да израстваме, но вярвам в нашия дух, глад, а и някои от комбинациите ни бяха много добри“, отчете Индзаги.