Наставникът на Милан Филипо Индзаги защити своите играчи Ферандо Торес, Филип Мексес и Марко ван Хинкел, които медиите в Италия вече набелязаха за слабо представящи се.

От всичките може би разочарованието спрямо испанеца е най-голямо на Апенините, тъй като на него се възлагаха надеждите да бъде головото оръжие на „росонерите“. Дотук обаче той отбеляза едва един гол и вече си спечели доста критици.

Другите двама от триото – Мексес и Ван Хинкел, много рядко получават шансове, като холандският халф записа един мач като резерва, а френският ветеран все още чака първия си мач през кампанията.

„Вярвам в Торес и в начина, по който той тренира“, каза Индзаги. „Просто трябва търпение. Той идва от период, в който не играеше много, и затова трябва да си възвърне фитнеса. Да се надяваме, че той ще преоткрие головото си докосване, ако може още утре.“

„Ван Хинкел? Той се справя много добре, откакто пристигна тук. Беше контузен след мача с Емполи и исках да го видя в двубоя за трофея „Берлускони“. Знам, че мога да разчитам на едно топ играч и сега той е на линия, което означава, че ще ни бъде полезен.“

„Колкото до Мексес, той винаги се труди много в тренировките. Двамата имаме страхотни отношения. Вярно е, че дотук предпочитам Алекс, но Филип винаги ни показва качествата си“, допълни Индзаги.