Една от звездите на Интер Фреди Гуарин е щастлив в отбора и не иска да напуска. Това заяви агентът на футболиста Марсело Ферейра. Тези негови думи идват малко след като колумбиецът поднови контракта си с "нерадзурите". 

През целия трансферен прозорец името му се свързваше с преминаване в Ювентус, Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и къде ли още не. Дори в последните часове на пазара се стигна до разбирателство между Интер и Юве за размяна, която включваше и играча. 

Сделката обаче беше спряна от бесните фенове на миланския гранд. Така трансферът пропадна, а буквално часове по-късно Гуарин подписа и нов договор, с което сложи точка на слуховете. 

"Искам да бъда пределно ясен. Фреди не е искал да напуска Интер. Той има всичко, от което се нуждае в отбора, за да се развива. Тук е бил, е и ще бъде щастлив, защото просто няма причини за обратното."

"Да, имаше оферти за него, но Фреди не е приел нито една. Доколкото знам, от Интер са ги приели, но не и той. Затова въобще не гледаме към трансферния прозорец през януари и той хич не ни интересува", сподели Ферейра пред Калчомеркато.