Собственикът на Милан Силвио Берлускони отново се показа като тънък разбирач на футбола. Той се появи на тренировката на "росонерите" на базата в Миланело. 

Отборът се подготвя за предстоящия важен мач с Дженоа през уикенда. А босът не спести от "познанията" си и раздаде култови съвети към нападателя Жереми Менес как се бележат голове. 

"Виж, моето момче, когато стоиш в наказателното поле, бележиш голове. Би трябвало сам да си налагаш глоби, когато се мотаеш извън тази зона. Стой там и бъди залепен за вратаря. Ако искаш, даже му разказвай вицове и ще вкарваш", даде съвета си Берлускони. 

Разбира се, всички негови думи бяха с шеговит тон, но когато босът говори, всеки от играчите си има едно наум. Още повече, че подобни неща той каза и на други двама от нападателите - Стефан ел Шаарауи и Фернандо Торес.

"Момчета, искам да ви похваля специално. Публиката полудя от кеф на предишния мач, защото почти не излизахте от наказателното поле. Обаждаха ми се хора да ме поздравят, че най-после нашият Милан играе атакуващо."

"Затова искам да ви кажа, че съм много доволен от вас. Ще кажа на Пипо така да върти състава, че винаги да сте на предна линия да обирате овациите на хората. Този атакуващ Милан е в сърцето ми, а и в сърцата на феновете", сподели още Берлускони в приповдигнат дух.