Младата звезда на Рома Адем Ляич няма намерение да си тръгва от отбора през този трансферен прозорец. Името му беше свързвано с редица европейски грандове, сред които Милан, Ливърпул и Манчестър Юнайтед. Сърбинът обаче твърди, че целите му са съвсем различни. 

"Нормално е всеки да гледа към трансферния пазар и да говори за евентуална покупка. Говорил съм с всички шефове, треньори, ръководители. Уведомил съм ги, че желанието ми е да остана в Рома."

"Все пак дойдох тук само преди една година и тогава подписах договор за четири сезона. Имам намерение да изпълня целия цикъл от престоя си тук, а той е едва започнал."

"Ако пък все пак има чак толкова голяма надпревара за мен от други отбори, евентуалната ми продажба ще е от полза на отбора. За мен е важно да играя редовно в силен тим", сподели Ляич пред италианските медии. 

По-рано тази седмица наставникът на Рома Руди Гарсия обяви, че няма никакво намерение да продава Ляич. И след думите на самия играч изглежда, че подобен трансфер няма да се осъществи.