Защитникът на Пари Сен Жермен Давид Луис винаги е имал репутацията на шегаджия извън терена. Очевидно талантът му датира още от най-ранна възраст, тъй като скорошно интервю разкри поредния забавен момент с участието на бразилеца.

Историята се развива в родната за Луис Бразилия, докато бъдещата звезда на Бенфика, Челси и ПСЖ е бил просто ученик. От разказаното става ясно, че майката на футболиста е била привикана от директорите, след като нейният син изчакал учителя да излезе от класната стая, качил се върху чина и смъкнал гащите си.

С уклона си към закачките и активния живот в социалните мрежи, Давид Луис бързо се превърна в един от любимците сред феновете на Челси. По думите на вече бившия треньор в ПСЖ Лоран Фурние наставникът на френския гранд Лоран Блан засега успява да озапти комедийните заложби на играча. „Той се интегрира добре в отбора, без да се надува като звезда. Блан разбра как да контактува с него, дава му увереност, а Давид се отплаща с много енергия. От него съм виждал само силни мачове“, каза Фурние.