Българската звезда Димитър Бербатов се завърна на терена за своя Монако след едномесечно лечение на контузия, получена в мача с Бенфика от Шампионската лига. Той не успя да помогне на "монегаските" да вземат нещо повече от точка в домакинството на Каен. 

Мачът завърши 2:2, а благоевградчанинът се отличи с множество пропуски. Треньорът на тима Леонардо Жардим леко засегна темата за българина, но от думите му не се разбра дали е доволен от представянето му, или не. 

"Бербатов ли? Какво за него? Той изигра типичния за него мач", сподели единствено португалецът след края на двубоя, без да уточнява дали е доволен от старанието на нападателя си и какво има предвид под "типичен за него мач". 

Иначе, очаквано, Жардим не беше никак доволен от представянето на играчите си. Той ги упрекна, че не се успели да вземат задължителни три точки срещу отбор, който не е сред най-силните във Франция. 

"Както винаги, не бяхме ефективни. Но това е стар проблем, върху който работим. По-лошото е, че не успяхме да реагираме по-добре, когато противникът поведе. Ние просто стигнахме до равенството, а да направиш хикс у дома винаги е зле."

"Но няма какво да направим. Сега ни предстоят и мачове в Шампионската лига. До края на годината трябва да изиграем осем двубоя в четири седмици, което ще е трудно. На тази група ще разчитам и на мачовете ни в Европа", сподели Жардим пред вестник "Екип".