Серж Орие се разписа на два пъти при победата на Пари Сен Жермен с 3:1 срещу Интер (Милано) в среща от турнира Интернешънъл Чемпиънс Къп, играна на стадиона на университета в щата Орегон, САЩ.

Лайвин Курзава също се разписа в полза на френския шампион след отлично изпълнение на пряк свободен удар в 61-ата минута.

Стеван Йоветич беше точен за италианците от дузпа в последните секунди на първата част. Орие беше точен след четвърт час игра, както и три минути преди изтичане на редовното време на двубоя, разписвайки се с глава.

Аутзън Стейдиъм, домът на Орегон Дъкс, прие срещата между два от най-силните отбори в Европа, играна пред близо 25 хиляди зрители.

Анхел ди Мария, Единсон Кавани и Томас Мюниер влязоха като резерви в състава на парижкия тим, воден от треньора Унай Емери.

Двубоят се игра при изключително високи температури и двата отбора имаха нужда от паузи за освежаване. Интернешънъл Чемпиънс Къп е международен приятелски турнир, в който участват 17 отбора. Мачовете се провеждат на четири континента. /БТА