Ужасяващите новини от Париж идват една след друга. Експлозиите в близост до "Стад дьо Франс" са се увеличили на три, съобщава "Си Ен Ен". Освен това на поне шест различни места в столицата на Франция е имало стрелби, а в една от най-известните зали в града "Батаклан" има над 100 заложници. 

Според американския новинарски канал, жертвите към момента може да достигнат и 60 души, макар че засега няма официални данни от полицейските власти. Не се съобщава и дали са задържани терористите. 

Президентът на Франция Франсоа Оланд е бил на "Стад дьо Франс" и е евакуиран малко след първите две експлозии. Той се е прибрал в кризисния щаб на правителството и взе мерки срещу терористите.

Лидерът обяви, че затваря границите на Франция и няма да позволи на никого да влезе или излезе от страната, като не е ясно колко време тази мярка ще е в сила. Има нареждане за арести на всеки заподозрян из цялата територия на държавата. 

Според последните новини, имало е нова стрелба малко преди полунощ френско време в един от най-големите молове в Париж. Цялата полиция във френската столица е мобилизирана. 

Пълни подробности около жестоките терористични атаки можете да намерите на NovaNews, DarikNews и Vesti.bg