Отборите на Сент Етиен и Бордо завършиха при 1:1 в мача от 2-я кръг на Лига 1 Домакините поведоха след гол на Ромен Амома, а Анри Севе изравни в самия край на мача. Преди това гостите от Бордо бяха ударили и две греди.

Срещата премина динамично, а положения имаше и пред двете врати. Гостите от Бордо удариха две греди, но и това не им помогна да измъкнат нещо от срещата.

Шейк Диабате прати топката на около метър над вратата в 35-ата минута

Само няколко минути по-късно се стигна до една спорна ситуация в наказателното поле на Бордо с участието на Баебек и Ямбере спорна ситуация, но главният рефер прецени, че Баебек е симулирал.

В 40-ата минута на мача срещу Поко бе извършено грубо нарушение от Жереми Клеман, за което грешникът бе декориран в жълто.

След почивката Сент Етиен започна по-силно, а в 59-ата минута домакините откриха резултата. Ромен Амома получи подаване от Лемоан и така се разписа за 1:0.

В 62-ата минута Диабате удари греда, а в 67-ата минута Севе стори същото. Така търсеният гол от Бордо падна в самия край на мача, когато гостите получиха право да изпълнят пряк свободен удар, а от дъгата на наказателното поле, Севе стреля, стената се пропука и топката се озова в мрежата на Сент Етиен за крайното 1:1. 

В класирането Бордо е 12-и с 1 точка, а Сент Етиен е 14-и със същия актив.