Отборът на Сент Етиен постигна победа с 2:1 над Бастия в мач от четвъртия кръг на Лига 1. Гостите от Бастия доиграха срещата с девет човека, след като Джику и Камано получиха директни червени картони.

Джику бе изгонен още в 4-ата минута на срещата, което сериозно наклони везните в полза на домакините. Резултатът в срещата бе открит в 20-ата минута, когато Перин изведе Сент Етиен напред.

Гостите от Бастия показаха характер и четири минути преди почивката се върнаха мача, изравнявайки. Точен бе нападателят Гаел Данич.

През второто полувреме обаче, домакините показаха характер и логично стигнаха до крайния успех. Победата за Сент Етиен бе осигурена от Валентин Ейсерик, който бе точен в 62-ата минута след асистенция на Клемент. В 73-ата минута Камано също видя директен червен картон и остави своите с девет човека на терена.

До края на срещата домакините пропуснаха още куп положения, но все пак не допуснаха изненада и взеха нови три точки от началото на сезона.

Сент Етиен се изкачи на седмо място и се изравни по точки с днешния си съперник. И двата тима имат по 7 точки след изиграни четири мача.