Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо вече е има подготвен спасителен път, ако в крайна сметка бъде освободен от поста си в английския шампион. Стигне ли се до такава развръзка, португалецът разполага с офертата на Монако.

Това разкри лично милионерът Алесандро Прото, който в момента е един от силните хора при „монегаските“. По думите контактът със Специалния е осъществен след загубата с 1:2 от Уест Хем през уикенда, която донесе нова серия проблеми за португалеца.

В момента треньорът е разследван за това, че е нахлул в съдийската стая на почивката, а пък след края на мача отказа да говори пред медиите. В момента на Острова се шири мнението, че загуба от Ливърпул в следващия кръг на Висшата лига ще бъде фатална за Моуриньо.

Самият Прото счита за доста голяма вероятността португалецът да замени своя сънародник Леонардо Жардим в тима от Княжеството. „В събота за първи път Жозе Моуриньо получи предложение да тренира Монако. Още сме на много ранен етап, но сме убедени, че Моуриньо може да тренира Монако“, каза богаташът.