Вратарят на френския национален отбор по футбол Юго Лорис застана пред английските медии, часове преди контролата с Англия на "Уембли", и дни след атентатите над Париж.

"Всички сме наясно с драматичните събития. Имахме време за траур. Трудно е, но трябва да играем за страната си, и за жертвите. Ще се опитаме да направим спектакъл... Марсилезата ще бъде емоционален момент, специален за всички ни," сподели Лорис.

"Ласана Диара преживя много драматично нещата. Той запази мълчание. Желанието му е да продължи да представлява страната си. Трогнати сме от посланията в цяла Англия, в подкрепа, както и тези от цял свят," продължи стражът.

"Единственото, което можем да правим, е да играем футбол, и така да избягаме от травматичните инциденти. Всички заедно тъжим," добави Лорис.

"Президентът на нашата федерация бе прав да се съгласи мачът да се проведе. Искаме да сме до близките си, но не и да се изолираме от света. Говорихме доста, имахме своите колебания. Да играем или да не играем? Да се приберем у дома, или да останем заедно. Но всичко сработи. Не сме си и помисляли обаче дали Евро 2016 ще го има," разказа още Юго Лорис.