Шведската звезда Златан Ибрахимович отрече по категоричен начин информациите, че има намерение да се върне в Ювентус. Тези информации се появиха от треньор, на име Стефан Хансон. 

Въпросният специалист потърси торинския вестник "ТутоСпорт", за да обяви, че Ибра уж му бил казал, че иска да се върне в "старата госпожа". Той твърди, че се познава със звездата от взаимния им престой в Малмьо преди повече от десетилетие. 

Оказа се обаче, че настоящият нападател на Пари Сен Жермен въобще не познава такъв човек и явно това са негови измислици, с които просто иска да създаде шум около името си. 

"Някакъв човек, наречен Стефан Хансон, е направил някакви коментари по мой адрес. Той се е представял за мой приятел, но аз искам да обявя, че не познавам такъв човек. Никога не съм го виждал, никога не ми е бил треньор, никога не сме говорили по скайп."

"По принцип, никога не бих се занимавал с такава персона, но неговите коментари по мой адрес достигнаха прекалено неразумни размери. Чувствах се просто задължен да го опровергая и да кажа, че няма да се връщам в Юве", сподели Ибрахимович.