Колумбийската звезда Радамел Фалкао е търсен обратно от отбора, който държи правата му - Монако. Нападателят в момента е под наем в Челси, но продължава да е собственост на "монегаските". 

Вицепрезидентът на клуба от Княжеството Вадим Василиев призна, че е имал контакт с футболиста и му е предложил да прекрати наема при "сините" и поне да доиграе сезона във Франция. Фалкао се е съгласил на този вариант и дори е отишъл на медицински прегледи. 

Те обаче са показали, че проблемът с контузията му далеч не е отшумял и глезенът му все още не му позволява да играе пълноценно. Точно затова е оставен на "Стамфорд Бридж", където се превръща в дълбока резерва. 

"Говорихме неколкократно с Радамел, искахме да си го върнем. Такава беше първоначалната ни идея, но след прегледите се установи, че няма как да стане. Затова най-добре за него беше да остане в Челси и това ще се случи", сподели Василиев. 

Откакто Фалкао смени френския футбол с английската Висша лига, е просто бледа сянка на това, което беше в миналото. Той не успя да се докаже нито в Манчестър Юнайтед, нито в Челси и се очаква да се върне в Монако след края на сезона.