Селекционерът на Франция Дидие Дешан похвали сериозно младата надежда на френския футбол Кингсли Коман, заявявайки, че фланговият футболист ще има бляскаво бъдеще.

Коман премина в Байерн от Ювентус с двугодишен наем, а при баварците успява да впечатли с изявите си и получава доста игрови минути.

Всичко това не остана незабелязано от Дешан, който повика 19-годишния футболист за контролните мачове срещу Гермаания и Англия през този месец.

"Кингсли е играч с огромен потенциал", заяви френският специалист. "В Байерн има голяма конкуренция за местата, но той играе редовно. Той е много универсален играч, който може да играе на няколко позиции."

Дешан повика в състава си и звездата на Ница Хатем Бен Арфа, който играе отлично от началото на сезона и също заслужи повиквателна. "Хатем се радва на много добър старт на сезона и е хубаво да е отново в националния отбор."

"Нямам проблеми с Хатем. Нямахме съгласие по един въпрос и аз сгрешим тогава. Той има качествата да направи разликата с едно движение", допълни Дешан.