Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо заяви, че е останал впечатлен от доброто физическо състояние, в което се намира Дидие Дрогба.

"Не очаквах, че Дидие ще издържи 75 минути, но той показа, че се намира в добра физически форма и може да бъде много полезен на Челси", сподели Моуриньо.

Дрогба се появи в игра след четвърт час игра на мястото на Лоик Реми, който получи травма при отбелязването на първия гол в срещата малко по-рано. 36-годишният котдивоарец направи 2:0 от дузпа в 23-ата минута.

В края на пресконференцията след мача Моуриньо дори се пошегува с лекарите на тима, като каза, че им е забранил да говорят с него за контузени играчи.

Португалецът смята, че има прекалено много мачове преди лондончани реално да могат да мислят за краен успех в турнира.

"Изиграли сме само три срещи, а остават още 12 до финала, така че пътят е дълъг, а на този етап още дори не сме преминали групата. Първо трябва да спечелим следващия мач в Марибор. Убедителната победа над съперника не значи, че автоматично ще спечелим и втората среща като гост. Най-важното е да продължим да играем убедително и с увереност, за да завършим на първо място."

"Подходихме сериозно към срещата. Дори при 3:0 момчетата продължиха да демонстрират качествена игра на висока скорост", каза още Жозе Моуриньо.